Skip to content Skip to footer

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați!

  Întrebări Frecvente

  Cele trei show-uri, Gustav Klimt - The Immersive Show (18 minute), Lumea Subacvatică - o călătorie imersivă a apei (15 minute) și Inner Constelations (5 minute), sunt difuzate unul după altul în Spațiul Imersiv. În total veți petrece aproximativ 45 de minute. Accesul la ultimul show se face cu 30 de minute înainte de ora închiderii

  Ne găsiți pe str. George Constantinescu 2-4, la 3 minute de mers pe jos de stația de metrou Pipera. Pe Google Maps ne găsiți căutând MINA MUSEUM și puteți urmări indicațiile de acolo.

  Oferim gratuitate pentru copiii sub 3 ani. 
  Cu biletul achiziționat aveți acces în spațiul imersiv unde rulează cele trei spectacole, Gustav Kllimt, Lumea Subacvatică si Inner Constelations.
  Timpul petrecut în spațiul imersiv este de aproximativ 45 de minute.

  De asemenea, sunt disponibile și biletele pentru grupuri de peste 4 persoane care beneficiază de un discount de 10%.

  Biletele vă garantează o singură intrare, oricând pe durata expozițiilor (până pe 31 ianuarie 2024).

  Pe viitor ne dorim să aducem și alți artiști în focus, atât români, cât și internaționali. Vă aștepăm!

  Acesta este un spectacol independent de cel din Paris sau din alte muzee de new media. Conținutul artistic este realizat de artiști și studiouri din România. Vă așteptăm cu drag, bilete găsiți AICI.

  Dacă plătiți cu cardul George BCR la muzeu, primiți 20% reducere la prețul biletului.

  Muzeul este deschis de miercuri până duminică, după cum urmează:
  Expozițiile Gustav Klimt, Lumea Subacvatică Inner Constelations- în Spațiul Imersiv: 

  • Miercuri-Vineri 12:00-21:00
  • Sâmbătă - Duminică 10:00-21:00

  MINA Kids - Explorarium: Călătorie Educațională Digitală

  • Miercuri-Vineri 11:30-20:30
  • Sâmbătă - Duminică 10:00-20:30

  Show-urile din Spațiul Imersiv durează în total 45 de minute și rulează unul dupa altul. Nu limităm timpul în care o persoană dorește să stea, însă pentru o experiență plăcută, există o limită de vizitatori care pot avea acces simultan. Dacă acest număr este depășit, în cazul următorului show programat, au prioritate persoanele care nu au asistat până atunci la show. Vă așteptăm

  Showurile din Spațiul Imersiv durează 15 minute fiecare și rulează unul după altul, iar pentru o experiență plăcută, capacitatea spațiului este de aproximativ 150 de persoane. În cazul în care acest număr nu a fost atins, nu există o condiționare legată de intrare sau ieșire. Vă așteptăm!

  Avem alocate lunar 40 de bilete gratuite pentru persoanele cu dizabilități, în funcție de ordinea sosirii, pentru zilele miercuri, joi și vineri. Le puteți obține direct din locație. Vă rugăm să aveți și certificatul de handicap cu dumneavoastră. Accesul în spațiu se poate face și pentru persoanele care folosesc scaunul cu rotile. Vă așteptăm!

  Încă de la vârsta de 1 an copiii pot avea o experiență senzorială. Am avut mulți copii care ne-au vizitat și care s-au bucurat de culorile și sunetele expoziției. Însă, expoziția implică lumini în mișcare, proiecții de mari dimensiuni și sunete, așa că este bine să evaluați dacă se simt confortabil cu astfel de stimuli. Volumul nu va fi tare, pana in 80 de decibeli, dar varsta recomandata si de noi si de centre imersive din alte tari, cu experiente asemanatoare, este de peste 2 ani. Accesul este gratuit pentru copiii pana in 3 ani.
  Și, în final, deoarece ne străduim să oferim cea mai bună experiență pentru toți vizitatorii noștri, vă rugăm să încercați ca cei mici să rămână liniștiți pentru a nu deranja celelalte persoane! Vă așteptăm și vă dorim o experiență plăcută.

  Accesul cu animale de companie nu este permis. În cadrul muzeului sunt proiecții și sunete care pot varia ca intensitate, iar animalele pot reacționa diferit la acești stimuli. Proiecțiile sunt inclusiv pe podea, ceea ce poate fi deranjant pentru ele. Mulțumim pentru înțelegere.

  Avem bilet cu preț unic de 50 de lei, dar există reducere de de 10% pentru grupuri de peste 4 persoane. Vă așteptăm!

  Momentan există un preț unic de acces, dar există reducere de 10% pentru grupuri de peste 4 persoane. Vă așteptăm!

  Da, spațiul poate găzdui evenimente private. Ne puteți trimite un mesaj pe team@onenightgallery.com. Vă așteptăm!

  În cadrul MINA Kids (deschis din 16 Septembrie) sunt expuse 15 instalații interactive și educative, pe care copiii le pot explora timp de 90 de minute. Vă așteptăm! https://www.minamuseum.com/mina-kids/