Skip to content Skip to footer

Întrebări Frecvente – Mina Museum

Cele trei show-uri prezentate în cadrul expoziției permanente Van Gogh - the immersive show (21 min), COSMOS - Descoperim tainele universului (21 min) și Gustav Klimt - the immersive show (11 min) - reprezintă proiecții video 360 și se desfășoară în același spațiu.

În total au o durată de aproximativ 55 de minute și sunt difuzate consecutiv în spațiul MINA Imersiv.

Show-ul „Dinozaurii- o călătorie imersivă în lumea preistorică” are o durată de 23 de minute și este proiectat în cel de-al doilea spațiu New Media.

Oferim gratuitate pentru copiii sub 3 ani în toate cele 3 spații pentru care adulții însoțitori vor achiziționa bilete separat pentru fiecare zonă (MINA Imersiv, MINA Kids sau MINA - Vrăjitorul din Oz).


Cu biletul achiziționat aveți acces în spațiul imersiv unde rulează cele trei spectacole, Van Gogh (21 min), Cosmos (21 min) și Gustav Klimt (11 min).Timpul petrecut în spațiul imersiv este de aproximativ 55 de minute.

De asemenea, sunt disponibile și biletele pentru grupuri de peste 4 persoane care beneficiază de un discount de 10%.

Pentru „Dinozaurii- o călătorie imersivă în lumea preistorică” prețul unui bilet este de 30 de lei și 25 de lei pentru grupuri.

Biletele vă garantează o singură intrare, DOAR în ziua pentru care au fost achiziționate. Doar intervalul orar poate fi modificat.

Muzeul este deschis de miercuri până duminică, după cum urmează:

MINA - Spațiul Imersiv

 • Expozițiile Van Gogh (21 min), Cosmos (21 min) și Gustav Klimt (11 min) -
 • Miercuri-Vineri 12:00-21:00
 • Sâmbătă - Duminică 10:00-21:00

MINA Kids - Explorarium: Călătorie Educațională Digitală

 • Miercuri - Vineri 11:30-20:30
 • Sâmbătă - Duminică 10:00-20:30

Vrăjitorul din Oz (spectacol de teatru imersiv 26 min)

 • Miercuri - Vineri 17:00-20:30
 • Sâmbătă - Duminică 10:00 - 20:30

„Dinozaurii- o călătorie imersivă în lumea preistorică”

 • Miercuri - Duminică: 12:00 – 20:00

*Programul muzeului poate suferi modificari. Vă recomandăm să verificați programul înainte de a ne vizita.

Show-urile din Spațiul Imersiv durează în total 55 de minute și rulează unul dupa altul.

 

Nu limităm timpul în care o persoană dorește să stea, însă pentru o experiență plăcută, există o limită de vizitatori care pot avea acces simultan. Dacă acest număr este depășit, în cazul următorului show programat, au prioritate persoanele care nu au asistat până atunci la show. Vă așteptăm!

Avem alocate lunar 40 de bilete gratuite pentru persoanele cu dizabilități, în funcție de ordinea sosirii.

 

Le puteți obține direct din locație. Vă rugăm să aveți și certificatul de handicap cu dumneavoastră.

 

Accesul în spațiu se poate face și pentru persoanele care folosesc scaunul cu rotile. Vă așteptăm!

Showurile din Spațiul Imersiv durează 55 minute și rulează unul după altul, iar pentru o experiență plăcută, capacitatea spațiului este de aproximativ 150 de persoane. În cazul în care acest număr nu a fost atins, nu există o condiționare legată de intrare sau ieșire. Vă așteptăm!

 

Capacitatea maximă din spațiul New Media, pentru show-ul „Dinozaurii – o călătorie imersivă în lumea preistorică” este de 120 de persoane.

Da, se pot achiziționa direct de la casa de bilete. Se achită atât cash, cât și cu cardul.

Da, accesul la MINA se face prin parcarea publică gestionată de Interparking, care are locuri limitate și este independentă față de noi. Plata se face la automatul situat la ieșirea din parcare.

 

Tarifele aplicate:

 • Luni – Vineri: 1 ora – 10 lei, 2 ore – 15 lei, 3 ore – 20 lei, 4 ore – 25 lei, 5 ore – 30 de lei.
 • Sâmbătă – Duminică: 1 oră – 3 lei; o zi întreagă – 30 lei.

Plata staționării în intervalul orar 18.00 – 07.30 și în weekend trebuie efectuată la automatul de plată cu cash deoarece în parcare nu este personal în acest interval orar.

 

Pentru efectuarea plăților la automatul de plată sunt necesare bancnote 1, 5, 10, 50 lei (automatul primeste bancnotă de maxim 50 de lei).

Cele trei proiecții permanente sunt în aceeași sală. Seria de proiecții începe cu Van Gogh, apoi urmează Cosmos și se încheie cu Gustav Klimt.

 

Show-ul imersiv „Dinozaurii – o călătorie imersivă în lumea preistorică” este proiectat 360 de grade, într-un alt spațiu New Media.

Avem discount de grup, discount pentru George holders și discount pentru angajații Kaufland.

 

La show-ul [ IN BETWEEN ] studenții și elevii vor avea reducere 50%, iar biletul va fi 70 de lei (bilet întreg: 140 lei).

Da, atât aniversări pentru copii în zona Mina KIDS (Contactați-ne pe adresa de mail “andreea@minamuseum.com” și echipa noastră va fi încântată să ofere toate informațiile de care aveți nevoie.), cât și evenimente de tip corporate, lansări de produse și multe altele (Pentru mai multe informații și detalii despre oferte, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail: mina@minamuseum.com sau mara@minamuseum.com).

Avem și ediții MINA pop-up în diferite orașe din țară în diferite perioade, după cum urmează:

 • MINA Pop-Up Cluj: 19 aprilie - 3 iunie
 • MINA Pop-Up Iași: 10 iunie - 10 septembrie
 • MINA Pop-Up Timișoara: 18 septembrie -1 ianuarie

Din păcate, nu. Pentru a evita accidentările și pentru a nu răspândi diferite bacterii, evităm introducerea acestora în spațiu. De asemenea, adulții sunt rugați să poarte botoși medicinali, iar copiii să se descalțe sau să vină cu papucei de schimb.

Da, intervalele durează o oră jumătate, iar în spațiul Imersiv aproximativ o oră.

Desigur. În spațiul KIDS avem mese speciale pentru părinți ca ei să stea să își savureze băutura, iar la spectacolul „Dinozaurii, o călătorie imersivă în lumea preistorică” vă îndemnăm să le consumați înainte sau să le lăsați la bar.

Mina Kids este un loc sigur pentru toți copiii, dar părintele are mai mult control asupra copilului și responsabilitatea să îl urmărească.

 

Supraveghetorii monitorizează instalațiile din spațiul KIDS și sar în ajutorul dvs. în cazul accidentelor provocate.

Igiena locului de joacă este foarte importantă pentru noi, dat fiind faptul că sunt și copii mici care încă nu au învățat să meargă.

Copiii sub 7 ani s-ar putea speria, să li se facă rău, sau să aiba tendința să își ridice casca de pe cap, deteriorând aparatura.

Avem și pentru cei mai micuți activități care i-ar putea încânta:

 • Piscina cu bile
 • Toboganul
 • Zona de colorat
 • Trambulina
 • În timpul weekendului avem și o nouă activitate: Pictura pe fata.