Skip to content Skip to footer

MINA Studios: Alătură-te echipei noastre!

MINA Studios

Te invităm să te alături echipei noastre creative de la MINA!

Suntem în căutare de noi colegi talentați alături de care să construim viitoarele spectacole imersive si instalatii interactive.

Obiectivul nostru este să creștem consumul și calitatea producției culturale din România.

MINA Studios este o echipă de creație și producție video, specializată în realizarea de conținut video 3D imersiv, dedicată exclusiv pentru MINA, primul spațiu imersiv din România.

Printre producțiile semnate de echipa noastră de artiști se numără Van Gogh, Cosmos sau [In Between], spectacol de dans imersiv, și sunt apreciate de un public numeros care ne vizitează zi de zi.

Dorim să completăm echipa cu profesioniști talentați, pasionați de inovație și cu un ochi pentru detalii, dornici să pună amprenta asupra viitorului artei și tehnologiei. Căutăm specialiști în grafică 3D, animatori sau art directori. Dacă ai abilități și experiență în orice aspect al producției de conținut video 3D, te invităm să ne cunoaștem.

La MINA Studios, promovăm un mediu de lucru dinamic și colaborativ, unde fiecare membru al echipei este valorizat pentru contribuția sa unică. Oferim oportunități de formare și dezvoltare continuă pentru a-ți maximiza potențialul creativ.

Dacă ești pregătit să îți asumi provocări și să livrezi producții video imersive pentru unul dintre cele mai inovatoare muzee din țară, MINA Studios poate fi locul potrivit pentru tine.

1. Creative Video Editor – editor video creativ & compozitor cu o înțelegere solidă a tehnicilor de editare video. Candidatul ideal ar trebui să aibă abilități în Adobe Premiere Pro, After Effects și Photoshop. Această poziție necesită o persoană cu un ochi pentru detalii, o înțelegere a ritmului și temporizării, precum și abilitatea de a crea conținut vizual captivant și povestiri convingătoare.


2. Unreal Engine Artist orientat către producția video – căutăm un artist Unreal Engine cu experiență în animație și construcție de niveluri, cu o înclinație puternică către producția video. Candidatul ideal ar trebui să dețină abilități de randare de înaltă calitate și să fie capabil să creeze animații dinamice și scene 3D impresionante.


3. Art Director – avem nevoie de un Art Director cu experiență în crearea de direcții vizuale pentru proiecte creative, realizarea de mood boards, postere și animații 2D simple. Candidatul ideal ar trebui să aibă o cunoaștere solidă a Photoshop și After Effects. Experiența în conducerea unei echipe de designeri și capacitatea de a ghida și a inspira restul echipei creative pentru a produce lucrări de cea mai înaltă calitate sunt esențiale.

4. 3D Artist – suntem în căutarea unui 3D Artist cu abilități solide în Cinema 4D / Blender / Maya. Candidatul ideal ar trebui să dețină competențe de modelare și animație, precum și cunoștințe de rigging. Această poziție necesită o persoană cu o viziune artistică puternică, atenție la detalii și pasiune pentru crearea de imagini și animații 3D.

 

Trimite-ne CV-ul și portofoliul la adresa de email minastudios@minamuseum.com.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să vedem munca ta. Mulțumim că ai luat în considerare MINA Studios pentru următorul pas în cariera ta creativă.